Diari Més

Atemptat Cambrils i Barcelona

Els Mossos realitzen noves detonacions controlades a Alcanar

El cos policial ha emès un avís per tranquil·litzar els veïns

Dos agents dels Mossos d'Esquadra d'esquena, amb una columna de fum al davant durant una detonació controlada a Alcanar.

casa, Alcanar, detonacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra han efectuat aquest dissabte al matí noves detonacions controlades entre la runa de la casa d'Alcanar en la qual la cèl·lula terrorista que ha atemptat a Barcelona i Cambrils preparava explosius amb desenes de bombones de butà i material utilitzat per Estat Islàmic.

Segons han informat avui els Mossos d'Esquadra, els artificiers de la policia catalana tenen previst efectuar al llarg del matí diverses detonacions controlades, pel que han llançat un avís als veïns perquè no s'alarmin pel soroll.

A més de les desenes de bombones de butà, els Mossos han localitzat a la casa d'Alcanarmaterial explosiu utilitzat habitualment per terroristes d'Estat Islàmic, segons va revelar ahir a la nit el major de la policia catalana, Josep Lluis Trapero.

Els Mossos han acordat portar a terme les detonacions pendents aAlcanardesprés que ahir van localitzar mostres biològiques d'un segon cadàver enterrat entre la runa de l'habitatge, que es va enfonsar la nit de dimecres passat després d'una violenta explosió.

Segons els investigadors, la cèl·lula terrorista planejava una sèrie d'atemptats de més potència dels perpetrats a Barcelona i Cambrils, utilitzant furgonetes-bomba amb els explosius que manipulaven a la casa d'Alcanarque va explotar dimecres, davant la qual cosa van haver de canviar de plans.

tracking