Diari Més

Animals

Una empresa de les Terres de l'Ebre ven mig milió de pollets a Corea del Sud

Les cries han estat enviades en avió des de l'aeroport de Saragossa en quatre vols xàrters

Fotografia d'arxiu d'un pollet.

Una empresa de les Terres de l'Ebre ven mig milió de pollets a Corea del SudPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 470.000 pollets de gallines ponedores han estat venuts per Avigan, una empresa avícola de les Terres de l'Ebre, a Corea del Sud. Els exemplars han estat traslladats des de l'aeroport de Saragossa, mitjançant quatre vols xàrter, fins al complex d'Incheon, el cinquè més important del món en transport de mercaderies, segons informa el diari El Heraldo.

L'objectiu és repoblar les granges de Corea del Sud, que ha hagut de sacrificar més de 30 milions d'animals per un brot de grip aviària. Això suposa un terç de la seva producció, la qual cosa ha obligat a importar exemplars d'Espanya, els Estat Units, Austràlia i Canadà amb tan sols un dia de vida. Per aquest motiu, el transport s'ha fet amb molt de compte, sense trencar en cap moment la cadena de refrigeració, per evitar que els pollets no arribessin al destí.

La duració del vol és d'11 hores i 25 minuts, i després, fins a les granges, les aus s'hauran de transportar unes 4 hores més en camió.Les gallines estaran en condicions de produir ous d'aquí disset setmanes.Per garantir la seva supervivència a Saragossa, tres veterinaris d'Avigan es van desplaçar per supervisar la descàrrega dels palés amb els pollets, la preparació de les planxes a la nau d'ACL i la seva posterior càrrega a l'avió.

tracking