Diari Més

Política

Francesc Barbero, nou diputat d'ERC a la Diputació de Tarragona

Natural de Flix, substitueix al regidor de Marçà Joan Francesc Piqué

Imatge de Francesc Barbero,

Francesc Barbero, nou diputat d'ERC a la Diputació de TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer tinent d'alcalde de Flix, Francesc Barbero i Escrivà, s’ha convertit, aquest divendres 28 de juliol, en nou diputat d’ERC a la Diputació de Tarragona. Barbero substitueix al regidor i exalcalde de Marcà Joan Francesc Piqué, qui ha estat diputat des del juny del 2015.

Després de les Eleccions Municipals de fa dos anys, en les que ERC va obtenir set diputats, es va decidir treballar la representació territorial dels representants. Al Partit Judicial de Reus, al qual pertanyen els municipis de Marçà i Flix, la formació republicana va obtenir per primer cop dos escons i va decidir repartir el temps de mandat.

Barbero substituirà Joan Francesc Piqué en la seva tasca a la Diputació, de manera que seguirà treballant pels municipis de les comarques de Ribera d'Ebre i Priorat i formarà part dels següents òrgans en representació d'ERC: Consell Rector de l'Organisme Autonòm BASE i a les comissions informatives de Recursos Humans, Polítiques Actives d'Ocupació i Assumptes Generals; Hisenda i Economia; Comissió Especial de Comptes; Servei d'Assistència Municipal, i Actuacions Integrals al Territori.

tracking