Diari Més

Municipal

Pallarès, sobre Batea: «Si no és per un tema del procès, no entenem què ha volgut forçar l'alcalde»

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre defensa que Batea és un municipi «afortunat» per les inversions que hi ha fet la Generalitat

La façana de l'Ajuntament de Batea.

La jutgessa avala la clausura del centre de rehabilitació de Batea el 2013 per llicències inadequadesInternet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, ha afirmat aquest dijous que des de la Generalitat es considera que Batea «no és un municipi ni molt menys maltractat» i que és «afortunat per les inversions que hi ha fet el Govern» i amb uns serveis «de primera». «Des d’aquest punt de vista no entenem la situació que ha volgut forçar l’alcalde a no ser que sigui per un tema del procés», ha subratllat Pallarès en relació a la proposta de l'alcalde del municipi, Joaquim Paladella, que planteja sortir de Catalunya i formar part de l'Aragó per la «discriminació» que reben per part de la Generalitat.

Pallarès considera que la proposta de fer un referèndum per deixar Catalunya i unir-se a l'Aragó «ha excedit les seves competències com alcalde» i li ha demanat que «reflexioni les declaracions que ha fet perquè no van enlloc». El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre ha explicat que l'alcalde de Batea i un regidor es van reunir dilluns passat amb la consellera Dolors Bassa i li va reclamar la concertació de places per a la residència d’avis. Segons pallarès, la consellera li va assegurar que aquest any es traurien 1.500 places públiques «als llocs on realment hi ha llista d’espera». «Seria totalment injust que a Batea es donessin 30 places quan en altres llocs hi ha 150 o 200 places en espera» ha etzibat el delegat del Govern.

tracking