Diari Més

Entra en servei el nou aparcament de la plaça del Bimil·lenari de Tortosa

Serà gratuït fins a la tardor per donar-lo a conèixer als ciutadans i fomentar el seu ús

El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, acompanyat de l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, posen en servei l'aparcament de turismes.

Entra en servei el nou aparcament de la plaça del Bimil·lenari de TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, acompanyat de l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, ha posat aquest dijous en servei un aparcament de turismes en superfície a Tortosa, al costat de la parada de l’autobús de connexió de la plaça del Bimil·lenari amb l’Hospital Verge de la Cinta. Els treballs han comptat amb un pressupost de 270.000 euros i un termini d’execució de tres mesos. El recinte ocupa una superfície d’uns 4.000 metres quadrats i té una capacitat d’estacionament per a 118 vehicles. Per tal de donar-lo a conèixer i fomentar el seu ús, serà gratuït fins a la tardor, quan passarà a ser gratuït exclusivament per als usuaris de l’autobús a l’hospital.

El Departament de Territori i Sostenibilitat destaca que aquesta actuació té com a objectiu fomentar els desplaçaments en transport públic i descongestionar de vehicles l’entorn del centre hospitalari. A més, es complementa amb el nou autobús llançadora que, des del setembre passat, uneix l’Hospital Verge de la Cinta i la plaça del Bimil·lenari, amb parada intermèdia a l’estació d’autobusos de Tortosa. Aquest servei ha reforçat la connexió amb autobús al centre hospitalari de manera que la freqüència de pas és de 15 minuts.

tracking