Diari Més

Judicial

Presó provisional pel conductor que va matar dos joves a Amposta el desembre

L'investigat ha comparegut aquest dimecres al matí al jutjat d'Amposta després d'haver-se saltat la prohibició cautelar de tornar conduir

Pla general d'una pancarta reclamant justícia per a les víctimes, instal·lada al costat de l'accés de l'aparcament dels jutjats d'Amposta.

Reclamen justícia davant els jutjats pels dos joves morts en un accident provocat per un conductor drogat a AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El titular del jutjat número 3 d'Amposta ha ordenat presó provisional per a l'home que el passat 22 de desembre va matar una parella de joves a la carretera N-340 mentre conduïa sota l'efecte de les drogues. Aquest dimecres al matí havia estat citat a comparèixer al mateix jutjat després d'haver-se saltat la prohibició de conduir que li havia estat imposada després de declarar per la seva responsabilitat en el sinistre. Agents de la Guàrdia Civil van enxampar-lo recentment, fora de territori català, al volant d'un vehicle, malgrat la decisió judicial.

A l'investigat, que fins aquest dimecres es trobava en llibertat amb càrrecs per suposat doble homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit, se li havien imposat diverses mesures cautelars: havia de comparèixer personalment, se li va retirar el passaport, no podia sortir del país i tenia suspès el carnet de conduir. Davant la constatació del seu incompliment, el jutge ha decidit finalment enviar-lo a la presó, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Durant la compareixença judicial, més d'un centenar de familiars i amics s'han concentrat a l'exterior del jutjat amb pancartes i samarretes recordant les víctimes així com també reclamant justícia. El sinistre va tindre lloc el passat 22 de desembre, quan la furgoneta que conduïa l'investigat, que va donar posteriorment positiu per consum de cocaïna, va envair el carril contrari i va envestir brutalment la motocicleta en la qual viatjaven Manel, de 18 anys i resident a Masdenverge, i Emma, de 15 anys i d'Amposta, provocant-los la mort.

tracking