Diari Més

Successos

Dos detinguts per robar maquinària i cablejat valorats en 6.000 euros a una empresa de Tivissa

Els lladres es van desplaçar més de 300 km per robar en l’empresa agroalimentària

Els Mossos d'Esquadra van detenir un remolc amb el material robat.

Dos detinguts per robar maquinària i cablejat valorats en 6.000 euros a una empresa de TivissaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir, el dijous 29 de juny, dos homes de 48 i 54 anys, de nacionalitat romanesa i amb domicili a Castelló d’Empúries, com a presumptes autors d’un robatori amb força a l’interior d’una nau industrial de Tivissa. Els individus van sostreure maquinària i cablejat d’una empresa agroalimentària per valor de 6.000 euros.

Les investigacions van començar el dijous 29 de juny, quan una patrulla va aturar al quilòmetre 849 de la N-420 sentit Reus un vehicle amb tres ocupants que duia un remolc carregat de material que semblava provenir d’algun tipus de desmantellament industrial. Els agents va intervenir el material de manera temporal, ja que cap dels ocupants va poder demostrar ser-ne el propietari ni aclarir la seva procedència. A més, un d’ells va quedar detingut in per un requeriment judicial de recerca i detenció emès pel Jutjat Penal número 3 de Madrid.

Després de realitzar diverses gestions de recerca per empreses de la zona, la mateixa tarda es va localitzar la procedència del material que transportava el remolc. Provenia d’un robatori amb força dut a terme durant aquella mateixa nit a un magatzem d’una empresa agroalimentària de Tivissa. Els lladres havien forçat l’accés de l’entrada principal de la nau i havien sostret maquinària industrial, vàlvules i planxes d’inoxidable, tubs de coure i cablejat elèctric. La policia va localitzar els dos ocupants del vehicle que restaven en llibertat i els va detenir.

Els dos detinguts, un d’ells amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar el dia 30 de juny a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Falset, que en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking