Diari Més

Successos

Un menor resulta ferit en un atropellament a Roquetes

L'accident ha passat al costat de la zona d'atraccions que s'instal·la per la festa major del municipi del Baix Ebre

Primer pla del cotxe implicat en l'atropellament davant de la zona d'atraccions ambulants de la festa major de Roquetes, amb alguns agents dels Mossos d'Esquadra treballant a la part posterior. Imatge del 2 de juliol de 2017 (horitzontal)

vehicle, fractura, Roquetes, trasllat, SEM, ferit, menys greu, AtropellamentACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un noi de 15 anys ha resultat ferit menys greu en un atropellament a Roquetes, al Baix Ebre, aquest diumenge a la nit. Els fets s'han produït una estona abans de la mitjanit a l'avinguda Generalitat, a tocar de la zona on s'han instal·lat les atraccions ambulants, coincidint aquests dies amb la festa major del municipi. El vehicle que ha envestit el jove ha quedat amb la part dreta de la lluna davantera enfonsada. La víctima ha estrat traslladada a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb pronòstic menys greu, amb una fractura en una extremitat. El conductor del vehicle ha sortit il·lès. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i diversos efectius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roquetes.

Pla detall de la lluna trencada del vehicle implicat en l'atropellament d'un menor a Roquetes. Imatge del 2 de juliol de 2017 (horitzontal)

SEM, menys greu, ferit, fractura, Atropellament, Roquetes, trasllat, vehicleACN

Pla general del cotxe implicat en l'atropellament davant de la zona d'atraccions ambulants de la festa major de Roquetes. Imatge del 2 de juliol de 2017 (horitzontal)

fractura, SEM, trasllat, ferit, Atropellament, menys greu, Roquetes, vehicleACN

tracking