Diari Més

Política

El socialista Enric Roig, nou president del Consell del Baix Ebre el pròxim 7 de juliol

El president sortint, el republicà Dani Andreu, assegura que ha superat els objectius que s'havia marcat en els diferents àmbits

Pla mig de l'encara vicepresident del Consell del Baix Ebre, Enric Roig, i del president sortint, Dani Andreu.

relleu, acord, càrrec, vicepresident, mandat, president, ERC, objectius, juliol, Consell Comarcal del Baix Ebre, Dani AndreuACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, el socialista Enric Roig, assumirà la presidència de l'ens comarcal a partir del pròxim 7 de juliol en compliment del pacte d'alternança subscrit a principis de mandat amb ERC. Després de dos anys al càrrec, l'actual president i alcalde de l'Aldea, el republicà Dani Andreu, presentarà la seva renúncia al càrrec el pròxim 3 de juliol.

En una compareixença per detallar aquesta transició i fer balanç del primer període de mandat, Andreu ha assegurat haver «superat àmpliament els objectius» marcats en «l'impuls de polítiques socials i d'ocupació, promoció econòmica, turisme sostenible i gestió ambiental a la comarca». Entre les mesures concretes, ha recordat la incorporació d'un nou bus de 28 places destinat al transport adaptat; l'assessorament a més de 200 empreses dins del programa Baix Ebre Avant; o la incorporació al món laboral de mig centenar de joves a través del programa Fem Ocupació.

El president sortint també ha citat, com a fites del seu mandat, la instal·lació de la fibra òptica al Viver d'Empreses de Camarles; l'impuls del cicloturisme i ecoturisme; així com l'impuls al projecte de la Via Verda del Carrilet o la reobertura de l'estació d'Aldover.

tracking