Diari Més

Mobilitat

Trens Dignes rebat a Renfe que els Euromed només enllacen capitals de província

La plataforma reclama a la Generalitat que negociï un servei d'Euromed «estable, durador i complet» per a les Terres de l'Ebre

El revisor de l'Euromed comprovant la pujada dels passatgers de la protesta 'Volem pagar' a l'estació de l'Aldea, que va tenir lloc aquest dimecres.

Trens dignes, bitllet, Castelló, Tarragona, protesta, viatge reivindicatiu, Euromed, RenfeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Trens Dignes ha rebatut els arguments de Renfe per denegar el manteniment del servei Euromed a l'estació de l'Aldea (Baix Ebre), l'estació central de les Terres de l'Ebre, quan es posi en funcionament la doble via entre Vandellòs i Tarragona. La plataforma ha contradit que els trens d'alta velocitat només enllacin capitals de província i ha remarcat que la divisió territorial per vegueries prevista a Catalunya li faria correspondre una parada d'Euromed al territori ebrenc.

Trens Dignes ha tornat a reclamar un «servei digne, integral i permanent» de trens Regionals i d'alta velocitat per a les Terres de l'Ebre i ha exigit a la Generalitat que negociï amb Renfe el manteniment del servei Euromed a l'Aldea, perquè sigui «estable durador i complet» - cap a Tarragona i Barcelona i cap al País Valencià-. La plataforma demanarà una reunió «formal» amb l'operadora ferroviària per abordar aquesta qüestió.

tracking