Diari Més

Quatre restaurants d'arròs del Delta es reten al nou episodi de 'Joc de Cartes'

Establiments de la zona especialitzats en cuinar aquest ingredient participen al programa de TV3

El programa s'emet aquest dijous a la nit.

Quatre restaurants d'arròs del Delta es reten al nou episodi de 'Joc de Cartes'TV3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sisè capítol del programa de TV3 'Joc de Cartes', que en forma de concurs mostra la cuina que es fa en diversos punts de Catalunya, s'endinsarà en la cultura de l'arròs del Delta de l'Ebre. Quatre restaurants de la zona especialitzats en cuinar aquest ingredient competiran per ser el millor, i el guanyador s'endurà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.

Presentat pel xef Marc Ribas, el programa mostrarà la proposta culinària innovadora d'Albert Guzmán, al restaurant que també duu el seu nom. Es farà un tast al restaurant Ida Can Machino, de la Mar Calvet, on es provarà l'arròs d'estil clàssic que hi prepara. AMas de Prades, es menjaran els plats al voltant de camps d'arròs. Finalment, es descobrirà la proposta més moderna al restaurant de la Lurdes Muñoz, La Subhasta.

Després del programa, que s'emet els dijous entre dos i tres quarts d'onze de la nit, té lloc un debat, el 'Fora de Carta'. Aquest, presentat perCarla Lladó, comptarà amb la presència dels restauradors protagonistes del programa que, al costat dels col·laboradors habituals, aniran desgranant cada punt de l'episodi. En aquest debat hi prendran part el crític gastronòmic d''El Comidista', Jordi Luque; el periodista Santi Villas; la presentadora Daniela Blume, i els restauradors Marc Joli, cap de cuina i copropietari del restaurant Cal Músic Taverna de Figueres, i Nicola Marino, propietari del restaurant Piazze d’Italia.

tracking