Diari Més

Delta Bikers, la primera concentració de motos d'Amposta, tindrà lloc del 26 al 28 de maig

La trobada espera concentrar entre 350 i 55 vehicles de dues rodes

Imatge d'arxiu d'una Harley Davidson, un dels tipus de motos que es veuran a la trobada.

Delta Bikers, la primera concentració de motos d'Amposta, tindrà lloc del 26 al 28 de maigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els amants de les motos tenen una cita al Parc dels Xiribecs del 26 al 28 de maig, on es celebrarà Delta Bikers, la primera concentració de motos d’Amposta. La trobada està oberta a la participació de tot tipus de motos i s’espera concentrar entre 350 i 55 vehicles de dues rodes vinguts de les Terres de l’Ebre, a més d’altres llocs com Tarragona o Lleida. L’esdeveniment està organitzat pel Moto Club Amposta, Delta Bikers Amposta, Harley-Davidson Tarraco i Ajuntament d'Amposta.

Durant el cap de setmana es realitzaran diverses activitats tant per als aficionats a les motos com per aquells que no ho són. Hi haurà tres sortides conjuntes: una per Amposta, una altra a Benifallet una que consistirà en una ruta pel Delta de l'Ebre. A banda de motos, hi haurà activitats diferents Food-Trucks, concerts divendres a la nit amb OXYD i dissabte amb Equus, o Bike Shows.

Les inscripcions per a les rutes es faran al mateix Parc dels Xiribecs, divendres a partir de les 16 h, i el preu serà de 10 euros. Inclourà una bossa commemorativa i altres detalls.

tracking