Diari Més

Successos

Intercepten un cotxe amb més de 200 quilos de haixix després de donar-se a la fuga a l'AP-7

El narcotraficant, que es va donar a la fuga a l’Aldea, va abandonar el vehicle a l’alçada de Cambrils i va continuar la seva fugida a peu

La Guàrdia Civil va interceptar el vehicle amb haixix i marihuana després que fos abandonat a Cambrils.

Intercepten un cotxe amb més de 200 quilos de haixix després de donar-se a la fuga a l'AP-7Guàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Operatiu policial el passat diumenge a l’AP-7 per enxampar un home que s’havia donat a la fuga amb el vehicle que conduïa després de ser parat per la Guàrdia Civil a l’Aldea. Tot i que l’home va aconseguir fugir, els agents van interceptar el vehicle, que transportava més de 200 quilos de haixix i va ser abandonat a la mateixa autopista a l’alçada de Cambrils.

Els agents de la Guàrdia Civil estaven realitzant un dispositiu fiscal a l’àrea de servei de l’Aldea quan van decidir controlar un turisme sospitós per les maniobres que va realitzar en adonar-se de la presència policial. En aquell moment el conductor va accelerar i es va donar a la fuga per l’A-7 en direcció Tarragona, motiu pel qual es va establir un operatiu policial per interceptar el turisme.

El conductor va abandonar el vehicle a l’AP-7 a l’alçada de Cambrils, des d’on va continuar la seva fugida a peu. Quan les patrulles van arribar al vehicle, els agents van localitzar 7 fardells de haixix de 32 quilos cada un, 37 bosses de marihuana de 1 quilogram i una bossa amb 500 grams de pol·len de haixix.

Aquest mètode per transportar droga és conegut com a GO FAST i consisteix en carregar droga en un punt per transportar-la fins al seu destí a gran velocitat amb un vehicle d’alta cilindrada fins el seu destí. La Guàrdia Civil va poder comprovar que el cotxe s’havia llogat a França i circulava amb plaques falses espanyoles que havien estat robades. El cos policial manté oberta una investigació per esclarir els fets.

La Guàrdia Civil va interceptar el vehicle amb haixix i marihuana després que fos abandonat a Cambrils.

Intercepten un cotxe amb més de 200 quilos de haixix després de donar-se a la fuga a l'AP-7Guardia Civil

tracking