Diari Més

Els responsables del Villa Retiro de Xerta creen una franquícia de restaurants 'fast good'

El primer 'Enoterra' es troba al centre de Barcelona, i ofereix entrepans artesans, fruita i verdura ecològica, entre d'altres

El xef Fran López i Joaquim López.

Els responsables del Villa Retiro de Xerta creen una franquícia de restaurants 'fast good'Enoterra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fran i Joaquim López, els germans responsables dels restaurants Villa Retiro de Xerta i Xerta Restaurant de Barcelona, amb una estrella Michelin cada un, han creat un nou projecte gastronòmic de menjar ràpid i saludable anomenat 'Enoterra Fast Good'. Es tracta d'una cadena de restaurants 'fast good', que ofereix menjar ràpid però de qualitat. Entre els seus productes s'hi poden trobar entrepans artesans, fruita i verdura ecològica, pans de tercera fermentació, vins de qualitat i sucs naturals, entre d'altres.

El primer restaurant Enoterra ja està obert i es troba al centre de Barcelona. L'objectiu dels germans és obrir tres locals més durant el 2018. Les propostes culinàries que s'hi poden trobar, ideades pel xef Fran López, són 16 entrepans calents i freds fets amb 5 varietats diferents de pa. Els clients poden combinar-los amb diversos ingredients. També hi ha entrants: dues amanides, dues cremes de verdures i escalibada. S'hi poden trobar tapes de patates, pernil ibèric, formatges, olives, anxoves, etc. I de postres hi ha fruita de temporada, brownie, pastís de taronja i gelat.

Per acompanyar els plats, el client disposa de vins del celler Pagos de Híbera, de la DO Terra Alta, de Villa Retiro Grup. La carta també disposa d'un menú diari, un menú infantil, i propostes per esmorzar, berenar, fer tapes o vermuts. A més, tots aquests plats també es poden recollir al local, ja que es disposa de servei take away.

L'interior del local de Barcelona.

Els responsables del Villa Retiro de Xerta creen una franquícia de restaurants 'fast good'Enoterra

tracking