Diari Més

Successos

Realitzen una inspecció en un local de restauració de l'Aldea i hi troben 6 armes de foc

La Guardia Civil va trobar 3 escopetes, 1 carabina, 1 arma d’avantcàrrega i una pistola de calibre 9 mm

Imatge de les armes intervingudes en un establiment d'Amposta.

Realitzen una inspecció en un local de restauració de l'Aldea i hi troben 6 armes de focGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 6 armes de foc i diversos cartutxos de munició. Això és el que va trobar la Guàrdia Civil en un local de restauració de l’Aldea en el qual va entrar a realitzar una inspecció en matèria de contraban i impostos especials. El cos policial ha pres declaració en qualitat d’investigat al titular de les armes, un veí de la localitat, com a presumpte autor d’un delicte de tinença il·lícita d’armes.

Els fets es remunten a la tarda del passat 12 de març, quan la Guàrdia Civil va realitzar una inspecció a un comerç de l’Aldea en motiu dels diversos dispositius que el cos estableix en matèria de contraban i impostos especials. Quan els agents es disposaven a comprovar al magatzem que no hi hagués productes estancats, van descobrir un armari de productes de neteja amb cinc armes de foc: 3 escopetes, 1 carabina y 1 arma d’avantcàrrega sense les corresponents mesures de seguretat ni documentació. També van trobar una pistola de calibre 99 mm i el seu carregador amb 7 cartutxos metàl·lics de munició en una estanteria de la cuina.

Els agents van demanar la titularitat de les armes al responsable de l’establiment, que va informar que el propietari de les armes era el seu pare. L’home es va personar al local i va entregar als agents la documentació de les armes de caça, però no tenia documentació que amparés la tinença de la pistola ni de l’arma d’avantcàrrega.

Per aquest motiu es van intervenir aquestes dues armes de foc i es va prendre declaració, en qualitat d’investigat, al seu titular per un delicte de tinença il·lícita d’armes. L’home va ser posat a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de Tortosa. Com a mesura cautelar i per evitar possibles danys, la resta d’armes es van depositar a la Intervenció d’Armes de la Guàrdia Civil, ja que es trobaven en un local obert al públic

Imatge de les armes intervingudes en un establiment d'Amposta.

Realitzen una inspecció en un local de restauració de l'Aldea i hi troben 6 armes de focGuàrdia Civil

tracking