Diari Més

Successos

Els Mossos detenen tres persones més del grup criminal de tràfic de haixix de l'Ebre

Són tres homes veïns d'Esplugues de Llobregat, Vallirana i Deltebre

Un dels fardells d'haixix interceptats dels Mossos d'Esquadra a Deltebre obert mostrant el contingut.

Els Mossos detenen tres persones més del grup criminal de tràfic de haixix de l'EbreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Àrea d'Investigació Criminal de les Terres de l'Ebre va detenir el passat dimecres 1 de febrer tres homes relacionats amb l'organització criminal d'àmbit internacional desmantellada el passat mes d'octubre en un operatiu a les platges del delta de l'Ebre. Són tres homes, dos d'ells de nacionalitat espanyola i un marroquina, d'entre 45 i 34 anys i veïns d'Esplugues de Llobregat, Vallirana, i Deltebre. El mateix dia, els Mossos d'Esquadra van fer una entrada i registre en un locutori de Vallirana on treballava un dels detinguts.

Segons ha informat la Policia, les detencions estan relacionades amb el dispositiu de salut pública que mig centenar d'agents van fer el passat 2 d'octubre a les platges de la desembocadura del delta de l'Ebre. L'operatiu es va saldar amb la detenció d'una vintena de persones que integraven una organització criminal que traficava amb haixix. En el dispositiu es van intervenir uns 2.600 quilos de droga. Segons la investigació, els detinguts d'Esplugues i Deltebre feien tasques de vigilància, mentre que el veí de Vallirana donava suport logístic dintre de l'organització.

Els detinguts van passar a disposició judicial el passat divendres 3 de febrer. El jutge va decretar llibertat amb càrrec pels veïns d'Esplugues i Deltebre, mentre que el veí de Vallirana, de nacionalitat marroquina, va ingressar al CIE pendent de l'execució de la resolució d'expulsió de l'Estat espanyol.

tracking