Diari Més

Mobilitat

Més trens Euromed a l'Aldea els dissabtes i diumenges

A partir de la setmana vinent es consoliden les quatre anades i les quatre tornades entre l'Aldea i Barcelona els caps de setmana

Un tren Euromed, que cobreix el trajecte entre Barcelona i Valencia

Els vuit trens Euromed faran parada a l'Aldea a partir del 12 de novembreACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més trens Euromed s'aturaran a l'estació de l'Aldea els dissabtes i diumenges a partir de la setmana vinent. D'aquesta manera, quedaran garantides les vuit freqüències diàries entre aquesta ciutat del Baix Ebre i Barcelona. Les noves freqüències són tres anades a Barcelona i dues tornades els dissabtes i dues anades el diumenge. En aquests gairebé dos mesos de funcionament, 3.646 persones han viatjat amb Euromed entre l’Aldea i Barcelona.

El Departament de Territori i Sostenibilitat va posar en marxa aquest servei, històricament reivindicat pel territori, el 12 de novembre passat amb vuit freqüències de dilluns a divendres, tres els dissabtes i sis els diumenges. Ara el servei es reforça amb la incorporació de la resta de trens els caps de setmana amb l’objectiu que cada dia hi hagi quatre trens de pujada i quatre de baixada.

El preu del bitllet senzill entre l’Aldea i Barcelona és de 12 euros, el mateix que el dels trens de Regionals. Al llarg del mes de gener es concretarà la data a partir de la qual es podrà comprar també el bitllet entre l’Aldea i Tarragona, també a preu de Regional, que serà de 7 euros. La resta de condicions d’accés són les mateixes que les actualment establertes en els Euromed. El temps de trajecte del recorregut entre l’Aldea i Barcelona és d’1 hora i 40 minuts, i amb Tarragona, de 40 minuts.

tracking