Diari Més

Gastronomia

La mel del Perelló arriba fins a Taiwan

Una empresa del Perelló ha iniciat exportacions al país asiàtic

Imatge d'arxiu d'un apicultor treballant.

La mel del Perelló arriba fins a TaiwanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mel és un producte apreciat a molts països del món. El municipi del Perelló, al Baix Ebre, és un gran productor d'aquest aliment dolç, i ara, una de les empreses de la localitat, Muria, ha desembarcat algunes de les varietats de mel de luxe que produeix a Taiwan.

Aquest país asiàtic ha usat, tradicionalment, la mel com a ingredient en receptes de menjar, begudes, i fins i tot en medicaments i cosmètics. Consideren aquest producte un aliment sa, natural i orgànic, i últimament s'ha incrementat el consum de mels d'importació, especialment orientada als residents estrangers i a la tercera edat local. Les mels de luxe que Muria importa ara al país asiàtic són de romaní, de taronger, d'alta muntanya i de bosc.

A més de Taiwan, l'empresa també distribueix el producte a països com Regne Unit, França, Suïssa, Bèlgica, Holanda i Alemanya a Europa; a Aràbia Saudita, Japó, Corea del Sud i Hong Kong a Àsia. Breument, l'empresa també iniciarà les vendes a altres països del golf pèrsic i a Estats Units.

tracking