Diari Més

Protecció Civil i l'Ajuntament reparteixen polseres identificatives

Durant la Fira Amposta es repartiran braçalets amb les dades dels infants per si es perden

Voluntaris de Protecció Civil reparteixen les polseres entre els infants

Protecció Civil i l'Ajuntament reparteixen polseres identificativesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Amposta i Protecció Civil de la Generalitat, mitjançant l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, han iniciat una campanya dedicada nens i nenes que assisteixin a la Fira Amposta 2016. Al llarg del cap de setmana i, fins al dia 6 de desembre, aquest esdeveniment acollirà un gran nombre de visitants i es vol evitar que els més menuts es perdin.

Per a això, els voluntaris de Protecció Civil reparteixen polseres identificatives entre els infants assistents. Es tracta d’uns braçalets taronges en el que es pot escriure, amb un retolador permanent el nom i cognoms de l’infant i els telèfons de contacte dels seus pares, per tal que així es pugui localitzar ràpidament la família en cas que el seu fill o filla es perdi.

Aquesta iniciativa de Protecció Civil ja s’ha realitzat en altres esdeveniments en els que es poden produir grans aglomeracions de gent i que, per tant, podria resultar senzill que un infant es perdés. En el que va d’any, Protecció Civil ha repartit unes 200.000 polseres entre ajuntaments i voluntaris.

tracking