Diari Més

Policial

L'operació antidroga de Deltebre acaba amb 20 detinguts i 2,6 quilos d'haixix decomissats

Els Mossos d'Esquadra tornen a desmantellar aquesta organització de tràfic internacional de droga que havien investigat anys enrere

Imatge d'arxiu dels paquets d'haixix interceptats a Deltebre en els diversos embalatges que es van decomissar.

antidroga, Droga, haixix, Deltebre, Mossos d'Esquadra, operatiu, organització criminal detingutACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra donen per desmantellada l'organització criminal de tràfic internacional d'haixix que van sorprendre, la matinada de dilluns a Deltebre, al Baix Ebre, mentre feien un desembarcament de droga a les platges de la bassa de l'Arena de la urbanització de Riumar. Aixecat el secret de sumari sobre l'operatiu, s'ha confirmat la detenció de 20 persones i la intervenció de 2,6 quilograms de haixix.

Els arrestat van passar a disposició del jutjat número 4 de Tortosa, el passat dimecres, i 13 han ingressat a presó. La resta ha quedat en llibertat amb càrrecs. Es tracta de persones de diverses nacionalitats.Hi ha marroquins, italians, romanesos, polonesos, albanesos, colombians i espanyols, dels quals 6 són residents a Deltebre.

Aquesta organització criminal havia estat investigada fa anys però la policia ha tornat a actuar davant les evidències que havien reprès les seves operacions al delta de l'Ebre. Amb una organització gairebé«empresarial», portaven haixix en vaixell des del Marroc, el guardaven en magatzems de la zona de Deltebre i després el distribuïen, bàsicament, a França i Itàlia.

Un moment de l'operació policial.

haixix, antidroga, Mossos d'Esquadra, Droga, operatiu, organització criminal detingut, Deltebre

tracking