Diari Més

Reconeixement

Un centre ampostí, premiat a Moscou per una nova tecnologia d'impressió 3D

L'aportació guardonada en una conferència científica internacional permetrà desenvolupar diversos projectes a Rússia

Un centre ampostí, premiat a Moscou per una nova tecnologia d'impressió 3D

Un centre ampostí, premiat a Moscou per una nova tecnologia d'impressió 3DEurecat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels projectes que desenvolupa el centre tecnològic Eurecat a Amposta, la creació d'una nova tecnologia d'impressió 3D, ha estat premiada a Moscou aquesta setmana per la Conferència Mundial de Parcs Científics i Àrees d'Innovació (IASP). Aquesta innovació, reconeguda com a 'Best International Solution' a la millor tecnologia de fabricació additiva, permet obtenir estructures fins a tres cops més lleugeres que el titani i amb uns costos molt més baixos.

També es pot adaptar a múltiples tecnologies d'impressió 3D i permet fabricar estructures altament optimitzades, amb materials d'altes prestacions, molt més lleugeres i resistents. La llibertat de disseny que permet poder situar les fibres en totes les direccions la fan d'especial interès per a sectors com l'aeroespacial.

El reconeixement, asseguren des d'Eurecat, que forma part de la xarxa Tecnio, donarà l'oportunitat al centre ampostí de desenvolupar projectes pilot a la infraestructura pública de Moscou així com quepermetrà obrir altres opcions de mercat en aquest país, a partir d'acords amb empreses i parcs tecnològics russos.

tracking