Diari Més

La Fatarella

I la tifa del camell va decidir

Núria Galende Vives es va endur el premi de 1.200 € del sorteig del FC Fatarella que va utilitzar la fórmula de 'la caca innocent'

El camell finalment va fer la 'feina' deixant la seva cagarada sobre el camp.

I la tifa del camell va decidirFc Fatarella/Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sultán era el camell escollit per a fer de mà innocent que, en el seu cas, era de 'caca innocent' per al sorteig organitzat pels integrants del FC Fatarella per a recollir fons per a l'equip.

El dissabte 10 de setembre a la tarda, el camell va ser deixat sobre el terreny del camp de futbol del municipi que havia estat completament delimitat amb parcel·les d'un metre quadrat. Allí on el camell deixés la seva cagarada serviria per a escollir el guanyador de la rifa.

Finalment el cameli va complir el propòsit i a la parcel·la O-001 va acumular la major part de la seva deposició (tot i que va anar just que sortís del camp). Fetes les comprovacions pertinents, finalment els 1.200 € del premi van ser per a Núria Galende Vives, l'afortunada propietària de la butlleta corresponent a la parcel·la defecada.

El sorteig va ser un dels actes que al llarg de tota la jornada van servir per a la presentació pública del FC Fatarella, l'equip que ha permès retornar el futbol a la localitat després d'uns quants anys sense. Cercaviles, vermuts populars i un sopar de germanor amb to l'equip, culminat a la discoteca, van ser els actes centrals de la presentació de la formació, que milita a la quarta catalana.

El camell finalment va fer la 'feina' deixant la seva cagarada sobre el camp.

I la tifa del camell va decidirJosep Gironès/Facebook

Els integrants de l'equip amb el camell.

I la tifa del camell va decidirJosep Gironès/Facebook

tracking