Diari Més

Successos

Detenen dues veïnes d'Amposta per tràfic de cocaïna des d'un domicili

Els Mossos ja les havien detingut pels mateixos fets el passat mes de desembre, juntament amb una tercera dona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos han detingut dues veïnes d'Amposta per, suposadament, trafica amb cocaïna des d'un domicili de la ciutat. La policia també els van decomissar 105 grams de cocaïna en roca, 18 grams en pols i 705 euros en efectiu. Les detencions es van produir el passat dia 2 de de setembre després que els agents, que investigaven el possible tràfic de drogues arran diverses informacions rebudes, detectessin el vehicle amb el qual es desplaçava una de les dones s'aturava al portal de la casa de l'altra sospitosa i, seguidament, li feia lliurament a aquesta d'un aquest que contenia la droga, els diners i una bàscula de precisió.

De nacionalitat espanyola, de 49 i 54 anys, les dones van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar pel jutjat de guàrdia d'Amposta. No era el primer cop que passaven per dependències judicials pels mateixos motius en els últims mesos: el passat desembre, les dues dones, juntament amb una tercera, van ser detingudes en un operatiu conjunt de Mossos i policia local.

En aquella ocasió, una d'elles, fins i tot, va acabar ingressant breument a la presó. Els agents van intervenir 99 dosis de cocaïna, 68 d'heroïna, cabdells de marihuana i 3.100 euros en efectiu.

tracking