Diari Més

La Fatarella

La tifa d'un camell decidirà un sorteig a la Fatarella

El club de futbol de la localitat fa una rifa per recaptar fons on l'animal decidirà el guanyador amb els seus excrements

Imatge de Sultan, el camell que protagonitzarà el peculiar sorteig

Les tifes d'un camell decidiran un sorteig a la FatarellaFC Fatarella/Facebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Caca de camell: amb aquest mètode particular es farà el sorteig organitzat pel FC Fatarella per a recaptar fons pel club. El dissabte 10 de setembre es fa la presentació de l'equip, un club de futbol que reneix després de diversos anys sense futbol a la localitat.

A les 12 del matí es farà una cercavila amb una xaranga i posteriorment un vermut popular que servirà per a presentar els integrants de la nova formació esportiva, que dirigirà Àngel Guiu. Però el plat fort serà a partir de les cinc de la tarda. El club volia fer una 'rifa' per a recaptar fons i aleshores l'ocurrència d'un dels jugadors va derivar a intentar que el sorteig fos més original.

El mètode per a designar el guanyador serà un camell que passejarà lliurement pel camp de futbol de la vila i que, en el moment que defequi, designarà el guanyador del sorteig. Aquesta tria serà possible perquè prèviament el terreny de joc s'haurà dividit en parcel·les d'un metre quadrat cadascuna. Aquestes parcel·les corresponen a les participacions que s'han venut al llarg de les últimes setmanes per la zona. Cada porció de terreny estarà numerada i correspondrà a una de les butlletes venudes.

El sorteig es farà fins a les 19 hores, hora límit que els responsables del club li han donat al camell perquè faci les seves necessitats i designi el guanyador del premi, que serà de 1.200 euros. En cas que ales 19 hores el camell encara no hagi fet 'la feina', el sorteig es farà de manera 'tradicional', extraient un número guanyador.

Davant la possibilitat que la tifa del camell no coincideixi perfectament en una de les parcel·les, les bases del sorteig estableixen que el guanyador serà la parcel·la on hi hagi més quantitat de caca.

Xavier Borrell, el president de l'entitat, explicava en una entrevista a Ràdio Móra d'Ebre que en una primera instància el sorteig el volien fer amb una vaca, però que finalment els ha estat més fàcil aconseguir un camell. El camell, com el club ja ha descobert a través de les xarxes socials, s'anomena Sultan, i ja està preparant-se per a la cita del dia 10.

tracking