Diari Més

Successos

Dues víctimes mortals i set ferits de diversa consideració en l'accident a l'AP-7 a l'Aldea

Un nen d'11 anys ha resultat crític i un de 13, greu

Dues víctimes mortals i set ferits de diversa consideració en un accident a l'AP-7 a l'Aldea

Dues víctimes mortals i set ferits de diversa consideració en un accident a l'AP-7 a l'AldeaBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos turismes han col·lidit en el punt quilomètric321 de l'AP-7a l'Aldea, en sentitBarcelona, provocant la mort de dos ocupants d'un mateix turisme; segonsha assegurat el ServeiCatalà de Trànsit.Els fetss'han produïtal voltant de les 11:14h d'aquest diumenge, on un delsvehicles a causa del xoc ha bolcat, i ha fet que la via quedéstalladaa la circulació. Així mateix, un menor d'11 anys ha sigut traslladat en helicòptera l'Hospital SantJoan de Déu de Barcelona en estat crític, i un de 13ha resultat greu i ha estat traslladat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.Finalment, cinc persones, traslladades a l'Hospital Verge de la Cinta, han resultat ferits menys greus i un nen n'ha sortit il·lès.

Fins al lloc de l'accidents'hi han desplaçatquatredotacions dels Bombers, cinc ambulànciesi un helicòpter del SEM i cinc unitats dels Mossos d'esquadra. De moment, es desconeixen les causes de l'accident.

Segons ha informatel Departament de Bombers de la Generalitat, durantel matí s'ha estattreballant en l'escarceracióde dues persones que han quedat atrapades dins d'un delsvehicles. Segons han apuntat els mateixos Bombers, en tots dos vehicles hi viatjavauna família.

tracking