Diari Més

La tecnologia es converteix en protagonista del cartell de la Cinta 2016

La imatge, de la dissenyadora Marta Viladrich, combina l'ús del mòbil amb els símbols més tradicionals de la Cinta

L'alcalde Tortosa, Ferran Bel, i la pubilla reina de les Festes, Maria Otero, mostrant el cartell de les festes majors Cinta 2016

imatge, Ajuntament, festes majors, Cinta 2016, Marta Viladrich, Tortosa, cartellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tortosa escalfa motors per les festes majors de la Cinta 2016 que enguany se celebraran de l'1 al 5 de setembre, amb la presentació del cartell d'aquesta edició. La il·lustració és obra de la dissenyadora tortosina Marta Viladrich, que ha combinat il·lustracions originals fetes amb plomí, amb altres de vectorials i imatges. A més, la imatge contéellema 'Aplica't que estem de festa' que la mateixa artista defineix com el «parany del cartell».

Viladrich ha explicat que ha volgut aprofitar l'efervescència de certesaplicacionsper a mòbil per animar a la gent a sortir de festa.«No vull entrar en el joc de caçar o no caçar la Cinta però sí de dir a la gent: Aplica't, posa't guapo, surt de festa», ha afegit l'artista.

El cartell de la Cinta 2016 ha estat presentat per l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel; el regidor de Festes, Domingo Tomàs; la mateixa dissenyadora Marta Viladrich, i la pubilla reina de les Festes, Maria Otero.

tracking