Diari Més

Subministrament

Una avaria ha deixat 3.792 abonats sense subministrament elèctric a la Ribera d'Ebre

El municipi amb més afectats ha estat Benissanet, amb 966 clients, i Tivissa, amb 859

Una avaria ha deixat 3.792 abonats sense subministrament elèctric a la Ribera d'Ebre

Una avaria ha deixat 3.792 abonats sense subministrament elèctric a la Ribera d'EbreYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'avaria que ha deixat, aquest diumenge al migdia, 3.792 abonats sense subministrament elèctric a diversos municipis de la Ribera d'Ebre ha estat resolta a les tres de la tarda. Segons ha informat Protecció Civil, la incidència s'ha produït al voltant de les 13 hores i ha afectat 966 abonats d'Endesa a Benissanet, 859 a Tivissa, 559 a Rasquera, 641 a Miravet, 616 a Ginestar, 123 a Móra d'Ebre i 28 a Móra la Nova.

L'alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, ha explicatque «és indignant» el tracte d'Endesa cap a la població perquè no ha donat informació sobre l'avaria als veïns que s'han quedat sense llum i tampoc ha donat resposta en plena temporada turística. Segons Jardí, el càmping de la població està al 100% d'ocupació i el municipi s'ha quedat«sense llum, sense aigua i amb els restaurants desesperats per no poder servir totes les taules que tenen reservades».

En aquesta línia, l'alcalde ha fet un avís a la població perquè«tots aquells que hagin patit algun perjudici», sigui material o «de negocis», degut a l'avaria, es personin a l'Ajuntament dillunsal matí per «presentar una demanda contra l'empresa subministradora».

tracking