Diari Més

Salut

Els pediatres de Tortosa posen color a la seves bates

La iniciativa pretén fer més agradable i alegre l’estància dels infants a l’hospital

Els pediatres de Tortosa posen color a la seves bates

Els pediatres de Tortosa posen color a la seves batesICS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els professionals del Servei de Pediatria de l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa han incorporat nous uniformes, de diversos colors i dibuixos amb motius relacionats amb el món sanitari, amb la intenció de pal·liar la por a les bates blanques.

En el procés d’atenció durant l’ingrés hospitalari, els infants se sotmeten a moltes cures o tractaments inevitables que tenen lloc en un entorn estrany, ple de persones desconegudes. La voluntat dels professionals és anar introduint en la pràctica assistencial mesures i elements que facin l’estada dels nens més humana i alegre, i tan poc traumàtica com sigui possible.

També en aquesta línia, el mes de setembre passat, es van decorar amb representacions d’animals del Delta de l’Ebre i dels Ports les habitacions i els passadissos de la planta, i els espais d’atenció pediàtrica de consultes externes i urgències. Així mateix, des de fa uns anys, es disposa en la unitat d’hospitalització d’una Ciberaula, patrocinada per la Fundació La Caixa, en la dinamització de la qual col·laboren voluntaris de Creu Roja Joventut. Aquest espai es destina a activitats lúdiques que fan més agradables i distrets els dies d’hospitalització tant per als infants com per a les seves famílies.

tracking