Diari Més

Mobilitat

Trens Dignes lamenta que el Govern els vulgui «desprestigiar»

La plataforma referma la seva «indignació» amb Adif i Renfe per incorporar els retards als horaris i amb la Generalitat per no oposar-s'hi i defensar-ho

Trens Dignes creu que s'han mantingut «segrestats» els passatgers per evitar la imatge de l'evacuació

Trens Dignes creu que s'han mantingut «segrestats» els passatgers per evitar la imatge de l'evacuacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plataforma Trens Dignes, en un comunicat emès aquest dijous al migdia, qualifica de «lamentable»els retrets que els ha fet el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès. «Utilitzar els mitjans de comunicació per mirar de desprestigiar una associació sense ànim de lucre que defensa el territori és una trista manera d'exercir els càrrecs polítics i un insult a la lluita que estem portant a terme», lamenta la plataforma. Trens Dignes assenyala que han reconegut en tot moment les millores assolides fins ara sense que aquest fet els hagi de «callar les crítiquesni acceptar retrocessos». «Hem valorat positivament la tasca del Govern sempre que ha calgut. Si no volen ser ficats al mateix sac, que en surtin i que mostrin oposició, no condescendència amb les mesures agressives amb el territori», insisteixen. La plataforma es mostra temorosa que es compleixi la provisionalitat dels nous horaris.

La plataforma Trens Dignes tanca el seu comunicat demanant que «s'acceptin les crítiques quan són certesi que hi hagi humilitat i menys partidisme»per part dels representants polítics del territori. «Reconèixer que el gruix de les incidències a les Terres de l'Ebre són culpa d'Adif i Renfe - com hem fet sempre- no ha de fer que la Generalitat oblidi quina és la seva part de responsabilitat en l'assumpte. Ni més ni menys. A cadascú el que li pertoca i amb respecte per la tasca voluntària que desenvolupem els col·lectius socials», diuen.

tracking