Diari Més

Solidaritat

La Tribu del Sol arriba al Delta de l'Ebre

L’equip KiteSirens pretén ensenyar l'esport del kitesurf a més de 50 joves desfavorides

La Tribu del Sol arriba al Delta de l'Ebre

La Tribu del Sol arriba al Delta de l'EbreTribu del Sol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització KiteSirens, iniciada per tres noies kitesurfistes a Barbados, aterra a les costes espanyoles per tal de dur a terme el projecte social Tribu del Sol, amb l’únic objectiu d’inspirar a noies joves a viure d’una forma autèntica i saludable l’esport del kitesurf. L’activitat s’ensenyarà de forma gratuïta a més de 50 noies joves desfavorides.

Dues de les tres cofundadores, Andrea Rabasa i Carolina Dickenson, instructores certificades d’International Kitesurfing Organitzation, desenvoluparan el projecte aquest estiu durant els mesos d'agost i setembre, a través d’una ruta que passarà per tres localitats reconegudes per la comunitat del kitesurf: Delta de l’Ebre –del 13 al 26 d’agost- Cartagena – del 31 d’agost al13 de setembre- i Tarifa- del 16 al 29 de setembre-.

Les alumnes seran seleccionades a través dels serveis socials de cada localitat segons el nivell socio-econòmic i l’edat, que haurà de ser d’entre 16 i 21 anys.

La primera parada de la Tribu del Sol és al Delta de l’Ebre, on l’escola de kitesurf Deltakitesup de Sant Carles de la Ràpita també recolza el programa amb difusió mediàtica, ajuda logística i material tècnic necessàri per dur a terme les classes de kitesurf. A més, empreses com Tona, reconeguda marca caribenya de taules de kitesurf, i la International Kiteboarding Organitzation, entitat que certifica els instructors i instructores de kitesurf a nivell internacional, patrocinen el projecte Tribu del Sol amb la donació de material de kitesurf.

Aprendre kitesurf pot ser costós i fora de l'abast de moltes persones, especialment d'aquelles amb un baix nivell socioeconòmic. És per aquesta raó que Tribu del Sol elimina la barrera del cost inicial oferint a les joves una experiència única on no només es busca ensenyar l’esport del kitesurf, sinó potenciar el creixement personal i l'auto-confiança.

Per tal de dur a terme el projecte, KiteSirens ha posat en marxa una campanya de recaptació de fons a la plataforma online Indiegogo, a través de la qual ja han aconseguit captar més de 700€. Els fons es destinaran exclusivament al projecte per tal de cobrir despeses de material, d’ensenyament, assegurança per a alumnes i logística.

Per a més informació sobre l'esdeveniment i sobre com col·laborar amb el projecte, es pot visitar el webo bé contactar amb l’organització, a través de info@kitesirens.com.

tracking