Diari Més

Cultura

El Festival Deltebre Dansa arriba a l'equador amb record de visitants

7.500 persones han assistit al certàmen de dansa durant la primera setmana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival Deltebre Dansa 2016 arriba al seu epicentre batent un nou rècord de participació. S'acaba una setmana que ha comptat amb uns 7.500 visitants, que han gaudit dels 21 espectacles que ja han passat per la Carpa Deltebre Dansa i, fins i tot, per l'Església de l'Assumpció, la Plaça dels Sequers (EbreTerra), l'Embarcador Garriga, etc. Espectacles de dansa i circ contemporanis, el taller monogràfic amb Wim Vandekeybus, els tallers professionals i d'iniciació, la creació amb Roberto Magro i diferents associacions del municipi... Un seguit d'activitats que han ocupat el dia a dia de participants, veïns i veïnes i visitants.

Amb un aforament de 900 persones, la Carpa Deltebre Dansa ha esgotat les seves entrades cada dia. La reserva d'entrades es divideix en dos blocs: un al matí, amb disponibilitat a Internet i a la taquilla dels espais de formació, i l'altre, a partir de les 20 h, únicament a la taquilla de la zona d'espectacles i oci. A una carpa plena de gom a gom, també cal sumar-hi dels 100 a 300 espectadors que han seguit diàriament l'espectacle en directe des de la pantalla exterior.

Aquest dilluns, nous professors, nous tallers i nous espectacles ompliran de vida i moviment la segona setmana del Festival, que continua la seva programació fins al pròxim dissabte dia 23, i que acabarà amb una mostra final dels tallers d'iniciació, a les 19 h, i l'espectacle final amb una mostra dels laboratoris creatius, a les 22.30 h, a la Carpa Deltebre Dansa.

El Festival Deltebre Dansa arriba a l'equador amb record de visitants

El Festival Deltebre Dansa arriba a l'equador amb record de visitantsCedida

tracking