Diari Més

Doctor Prats, Sense Sal, Xeic i Joan Rovira, concerts estrella de les Festes Majors d'Amposta

Es presenta el cartell de la festa, obra de l'estudiant d'Esardi Rut Gisbert, fet amb la tècnica d'estampació

L'alcalde i els regidors amb l'autora del cartell de les festes, Rut Gisbert.

Doctor Prats, Sense Sal, Xeic i Joan Rovira, concerts estrella de les Festes Majors d'AmpostaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un cercle d'espigues de diferents colors sobre un fons blanc és l'element central del cartell de Festes Majors d'Amposta 2016, obra de l'alumna de l'Escola d'Art i Disseny d'Amposta (Esardi), Rut Gisbert.

LA jove va participar aquest dimarts en la roda de premsa de presentació del cartell, tot detallant que va escollir la tècnica d'estampació i va utilitzar un element tan identificatiu del territori com les espigues d'arròs. «Amb aquesta tècnica el resultat mai te'l pots esperar, i això m'agradava», va comentar. L'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs, va posar en valor el treball fet per l'artista: «És una obra molt encertada pel resultat final, però també pel procés que s'ha seguit, utilitzat un producte tan representantiu com l'arròs».

Les festes arrancaran el 12 d'agost, divendres, i acabaran el dia 21, diumenge. «Apostem per unes festes molt participatives, amb ball i concerts gratuïts, i enguany incorporem la vessant solidària, perquè hi haurà diferents activitats en què allò recaptat anirà a parar a entitats socials com Creu Roja o la Fundació Noelia» explicava l’alcalde ampostí.

D'altra banda, l'alcalde també va avançar que el ball es tornarà a fer al pavelló de fires. Amb tot, tal i com va avançar el regidor de Mitjans de Comunicació i Festes, Ramon Bel, no totes les nits de ball es faran en aquest espai. «El dia 13, després de les havaneres, el ball el farem a l'embarcador, perquè la gent ja està allí», indicava Bel, «i el dia 14 per la nit, serà al carrer del Pont, amb el Pont Penjant de fons, com un acte per commemorar l'any del centenari». La nit de ball anirà a càrrec dels Júnior's originals, els Piròmbodas i Sherpas, «que enguany han complit 50 anys», ha explicat el regidor. Bel també va explicar que el dia 15 es tornarà a repetir l'acte d'agermanament amb el municipi veí de l'Aldea dalt del Pont Penjant.

Pel que fa a les actuacions musicals estrella, destaquen els concerts dels grups Xeic i Sense Sal el dimecres 17 a la zona del Castell i Joan Rovira i Doctor Prats, el diumenge 20, com a cloenda de Festes Majors al pàrquing de les antigues piscines.

tracking