Diari Més

Deltebre Dansa 2016 apropa el millor de la dansa internacional a les Terres de l'Ebre

El festival dóna el tret de sortida aquest dilluns amb l'espectacle Miss Dolly, de Marcel et ses Drôles de Femmes

Deltebre Dansa 2016 apropa el millor de la dansa internacional a les Terres de l'Ebre

Deltebre Dansa 2016 apropa el millor de la dansa internacional a les Terres de l'EbreDeltebre Dansa 2016

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La dotzena edició del festival de dansa Deltebre Dansa 2016 dóna el tret de sortida aquest dilluns amb l'espectacleMiss Dolly, de la companyia Marcel et ses Drôles de Femmes. L'esdeveniment omplirà el municipi del Baix Ebre de dansa i espectacles on el moviment del cos en serà el protagonista fins el proper 24 de juliol.

Una cinquantena d'espectacles de circ i dansa es representaranal municipi durant les dues setmanes pròximes.Però a més d'espectacles, el festival també ofereixtallers professionals i cursos d'iniciació per aproximar experiències i crear contacte entre els artistes i tothom que vulgui iniciar-se o que estigui interessat en aquest món. D'aquesta manera,165 ballarins de 55 països d'arreu del món participaranel certamen, queofereixdiversos cursos d'iniciació per a prop de 500 persones. La voluntat de l'organitzador del festival, el reconegut ballarí i coreògraf Roberto Olivan, és continuar obrint el món de la dansa contemporània al públic en general.

Enguany, amb la col·laboració també de l'Ajuntament de Deltebre, aquesta aproximació aposta de forma decidida per la integració amb el paisatge deltaic: tots els espectacles s'ubicaran en una carpa al passeig fluvial vora el riu, en una zona diferenciada als espais de formació. Precisament, la convivència, l'entorn natural i la cultura del territori són alguns dels aspectes que més valoren els participants, al costat dels purament formatius.

tracking