Diari Més

Successos

Tres detinguts i dues plantacions de marihuana desmantellades al Baix Ebre i Montsià

Es van comissar 1.848 plantes i 34 kg de cabdells de marihuana entre un magatzem rural a Camarles i una granja en desús a Amposta

Plantació de mariguana desmantellada pels Mossos d'Esquadra al Montsià i al Baix Ebre.

Tres detinguts i dues plantacions de marihuana desmantellades al Baix Ebre i MontsiàACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos homes i una dona, d'entre 25 i 36 anys, veïns de Camarles (Baix Ebre) han estat detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 14 de juny, quan els agents es van personar en un magatzem d'una finca rural del municipi, on sospitaven que hi podia haver un cultiu de marihuana. Allí van localitzar una gran quantitat de plantes en diferents estances segons les fases de creixement. Es van comissar 1.048 plantes i 34 quilos de marihuana, distribuïts en prestatges i safates, en procés d'assecament, i les tres persones que residien en un habitatge en la mateixa finca van ser detinguts com a responsables del cultiu. D'altra banda el mateix dia 14, els mossos van localitzar un altre cultiu de marihuana de les mateixes característiques que l'anterior, ubicat a l'interior d'una granja en desús a Amposta (Montsià). En aquest cas es van intervenir 800 plantes de marihuana i no van localitzar cap persona responsable de les instal·lacions.

El cultiu a la finca de Camarles disposava d'uns sistemes de reg automatitzat, ventilació i enllumenat artificial per tal d'afavorir el creixement ràpid de les plantes. Dos dels detinguts van quedar en llibertat després de declarar en seu policial, a l'espera de comparèixer davant l'autoritat judicial quan siguin requerits. El tercer detingut va passar el 15 de juny a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Tortosa i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Pel que fa al cas del cultiu de marihuana a Amposta, la investigació dels Mossos continua oberta i centrada a localitzar els propietaris de la plantació.

tracking