Diari Més

Mobilitat

Un centenar de persones reclamen trens dignes a les Terres de l'Ebre

La protesta, que ha acabat amb un tall de circulació a la via de l'estació de l'Aldea, ha denunciat la impuntualitat del servei i la manca d'inversions al territori

El reclam per uns trens dignes a les Terres de l'Ebre reuneix un centenar de persones a l'estació de l'Aldea

El reclam per uns trens dignes a les Terres de l'Ebre reuneix un centenar de persones a l'estació de l'AldeaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un centenar de persones d'arreu de les Terres de l'Ebre han protestat a l'estació de l'Aldea pel servei ferroviari al territori i per demanar uns trens dignes. La concentració, convocada per la Plataforma Trens Dignes, ha acabat amb l'entrada a la via de desenes de manifestants, que han fet un tall de circulació de 15 minuts d'un tren. Durant la protesta s'ha fet la lectura d'un manifest en què han lamentat que les línies R-15 i R-16, de les Terres de l'Ebre, estan instal·lades en «la incidència contínua i el retard habitual» i han reclamat que Adif i Renfe facin un calendari d'inversions al territori. El lema de la protesta ha estat«Segrestats», perquè segons la Plataforma, els usuaris saben quan pugen al tren però, a causa de la impuntualitat, desconeixen quan baixaran.

La portaveu de la Plataforma, Montse Castellà, ha apuntat que amb la mobilització s'ha demostrat que «quan un poble se sent agredit i maltractat, actua en defensa pròpiaper denunciar les comunicacions tan precàries»de les Terres de l'Ebre.

tracking