Diari Més

Successos

Dues persones detingudes per transportar 20 quilos de marihuana quan circulaven per l'N-340 a Amposta

Duien la droga en un portaobjectes d'un vehicle pesant de matrícula lituana i la va detectar un gos ensinistrat

Detall dels farcells de droga que es van trobar a l'interior d'un vehicle en un control a Amposta custodiats per un agent de la Guàrdia Civil.

Dues persones detingudes per transportar 20 quilos de marihuana quan circulaven per l'N-340 a AmpostaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil ha detingut, aquest dimecres, dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública. Transportaven 20 quilograms de marihuana amagada al vehicle en el qual viatjaven per l'N-340. La droga es va detectar en un dels controls ordinaris que la policia estatal fa a les vies de comunicació de la demarcació de Tarragona contra el frau fiscal i el contraban, en aquest cas, al terme municipal d'Amposta. Els agents van aturar el vehicle de gran tonatge, amb matricula lituana, per les sospites que els va generar l'actitud del conductor davant la presència del control. Va ser el gos ensinistrat que va detectar la droga en un portaobjectes lateral d'un semiremolc que portaven. La marihuana estava amagada en bosses d'esport. Els dos homes, de 43 i 44 anys i de nacionalitat lituana, han ingressat a presó després de passar a disposició judicial.

Agents de la Guàrdia Civil Fiscal de Tortosa van detenir el vehicle que transportava la marihuana en l'operatiu, contra el frau fiscal i el contraban, que havien desplegat al punt quilomètric 1.078 de l'N-340, al terme municipal d'Amposta. El comportament«estrany»del conductor quan va adonar-se del control va alertar els agents i van aturar el vehicle per identificar-lo. En una zona contigua, la Guàrdia Civil va requerir la documentació del conductor, del seu acompanyant i del vehicle i es va iniciar un reconeixement i registre de la part tractora i el semiremolc que duien. Va ser en aquest moment que el gos ensinistrat per a la detecció de droga va indicar un positiu en un compartiment del portaobjectes situat al lateral del semiremolc.

S'hi van localitzar dues bosses d'esport que contenien un total de 35 bosses de plàstics amb cabdells de marihuana i amb un pes de 20 quilograms. La policia estatal va detenir els dos ocupants del vehicle per un presumpte delicte contra la salut pública. Són dos homes lituans de 43 i 44 anys que van passar a disposició judicial. El magistrat va decretar el seu ingrés a presó.

tracking