Diari Més

Successos

Profanen tres tombes del cementiri de Móra la Nova

Els fets van passar la matinada del divendres 25 i tot indica que va ser «una bretolada», segons el primer Tinent d'Alcalde del municipi

Profanen tres tombes del cementiri de Móra la Nova

Profanen tres tombes del cementiri de Móra la NovaAjuntament de Móra la Nova

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Apareixen tres tombes profanades al cementiri de Móra la Nova.La guàrdia de la localitat va detectaren una ronda de vigilànciaque tres creushavien estat destrossades la matinada del divendres 25 de març. El primer Tinent d'Alcalde, Jesús Álvarez, ha explicat que «de moment tot indica que ha estat una bretolada».

Després de la troballa, els agentsvan notificar els fets a l'Ajuntament i es va procedira la denúncia dels fets. Una unitat científica dels Mossos es va desplaçar al lloc dels fets per prendreproves que puguinajudar a esbrinar qui ha estat l'autor o autors dels fets. «Estem a l'espera del que ens diguin els Mossos», ha comentatÁlvarez.

El primer Tinent d'Alcalde ha explicat que les tres tombes afectades són tombes antigues i que des de l'Ajuntament «es mirarà de localitzar familiars viusper tal d'explicar-los els fets». Des del consistori ja s'ha deciditrestituir les creus afectades per unes de noves.

tracking