Diari Més

Tragèdia a Freginals

Donen d'alta tres dels ferits en l'accident d'autocar a Freginals

El conductor continua ingressat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa en estat crític

Imatge general de la façana de l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, amb diversos agents dels Mossos d'Esquadra a la porta, el 21 de març de 2016

Freginals, accident, AP-7, víctima, façana, hospital, Verge de la Cinta, autobús, TortosaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres dels ferits en l'accident d'autocar a Freginals (Montsià) han estat donats d'alta aquest dimarts a la tarda, segons ha informat el Departament de Salut. Dos d'aquests ferits estaven ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i l'altre a l'Hospital Sant Joan de Reus. Vint persones que viatjaven a l'autocar accidentat continuen hospitalitzades, dos dels quals es troben en estat crític, tres en estat greu i quinze menys greus. El conductor de l'autocar continua ingressat a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa després que el seu estat hagi empitjorat a causa d'un xoc sèptic d'origen pulmonar i és una de les dues persones en estat crític.

La vintena de ferits es troben ingressats a l'Hospital Verge de la Cinta de Tortosa (3), a l'Hospital Comarcal d'Amposta (2), a l'Hospital Comarcal de Vinaròs (3), a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus (1), a l'Hospital Universitari de Bellvitge a l'Hospitalet de Llobregat (2), a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (1), a l'Hospital Clínic de Barcelona (3), a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (1), a l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí (1), a l'Hospital Can Ruti (1) i a l'Hospital del Mar (2). Protecció Civil, amb la col·laboració de l'aeroport del Prat, manté l'acollida i trasllat dels familiars que arriben a l'aeroport fins als centres hospitalaris o el centre d'acollida de Tortosa. A Tortosa, també hi ha encara els equips de suport psicosocial per fer l'acompanyament als familiars de les víctimes. Des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil es manté el contacte amb els diversos consolats afectats. Així mateix, Protecció Civil manté activat el pla Procicat en fase d'alerta.

tracking