Diari Més

Tragèdia a Freginals

Renzi visita els ferits de l'accident de Freginals ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

El primer ministre italià també ha visitat Tortosa després d'haver aterrat a Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer ministre d'Itàlia, Matteo Renzi, ha aterrat aquesta tarda a l'aeroport de Reus i s'hadesplaçata l'hospital Joan XXIIIde Tarragona, on hi ha hospitalitzats alguns dels ferits. Peròprimer Renzis'ha dirigit capaTortosa enuna visita privada per la seva relació personal amb la família d'una de les víctimes de l'accident d'autocar a Freginals, han confirmat a l'ACN fonts del Govern, que han insistit que no es tracta de cap viatge oficial. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, l'ha rebut al peu de l'avió per saludar-lo i l'acompanyarà en part de la seva visita. També ho faran en altres moments el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, i el titular de Salut, Toni Comín. Set de les tretze víctimes mortals de l'accident, totes entres 19 i 25 anys, eren d'origen italià, dues d'Alemanya i, la resta, de Romania, França, Àustria i Uzbekistan.

El mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha penjat al seu compte de Twitter un parell de fotos de la seva trobada a l'aeroport de Reus i ha apuntat que Renzi«ha vingut a fer costat a les víctimes i als familiars de les noies italianes mortes a Freginals».

Els dos mandatarishan visitatjunts el centre de comandament instal·lat a Tortosa, així com diversos hospitals on estan ingressats els ferits per interessar-se per la seva evolució.

Moment de la visita de Matteo Renzi al Joan XXIII, acompanyat per l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva.

Renzi visita els ferits de l'accident de Freginals ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona

tracking