Diari Més

Tragèdia a Freginals

El conductor de l'autocar no podrà declarar avui dilluns per una contusió pulmonar

Està ingressat a l'UCI de l'hospital Verge de la Cinta de Tortosa

El conductor de l'autocar no podrà declarar avui dilluns per una contusió pulmonar

El conductor de l'autocar no podrà declarar avui dilluns per una contusió pulmonarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor de l'autobus accidentat ahir a Freginals finalment no declararà avui dilluns davant la jutgessa d'Amposta, tal com estava previst. Està ingressat a a l'UCIdel'hospital Verge de la Cintade Tortosaa causa d'una contusió pulmonarproduïda durant el sinistre.

Fonts del departament d'Interior han informat que el conductor, que ahir no va poder acabar la seva declaració davant els Mossos en patir un atac d'ansietat, ha hagut de ser ingressat de matinada en l'UCI després de que se li ha diagnosticat una contusió pulmonar que inicialment no es va detectar.

Encara que inicialment semblava que el conductor, que acumula 17 anys d'experiència al volant d'autocars, patia només un atac d'ansietat, aquesta matinada s'ha comprovat que patia una contusió pulmonar que ha obligat a la seva hospitalització.

La seva declaració doncs davant el titular del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Amposta, prevista per a les 10.00 hores d'avui, ha quedat posposada.

Un total de 23 víctimes de l'accident ja van declarar ahir al jutjat que investiga l'accident, ocorregut sobre les 06.00 hores d'ahir a l'altura del quilòmetre 333 de l'AP7, al terme municipal de Freginals.

L'autocar, en el que viatjaven joves Erasmus vinculats a la Universitat de Barcelona (UB) que tornaven a la capital catalana després d'un viatge ràpid a València per veure la 'cremà' de les Falles, va bolcar sobre la calçada per causes que s'estan investigant, encara que les primeres hipòtesis apunten a un fallo humà.

El conseller d'Interior, Jordi Jané, té també previst una trobada amb la premsa sobre les 09.00 hores del matí per informar sobre l'avanç de les investigacions i l'estat dels ferits, 23 dels quals continuen ingressats en diversos centres sanitaris.

tracking