Diari Més

Successos

Puigdemont transmet el seu condol per l'accident de Freginals i el suport als familiars i els ferits

El president de la Generalitat diu que «tot el Govern està en marxa»

Reunió amb els caps de la regió d'emergències i els representants del Govern de la Generalitat i del territori, amb el president Carles Puigdemont i el conseller d'Interior, Jordi Jané, a l'Hotel Corona de Tortosa.

Puigdemont transmet el seu condol per l'accident de Freginals i el suport als familiars i els feritsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha expressat el seu «condol i commoció»per l'accident d'autocar de Freginals i ha donat el seu suport als familiars de les víctimes i els ferits. Des de Tortosa, Puigdemont ha explicat que s'estan fent els treballs d'identificació de les víctimes i no ha descartat que la xifra oficial pugui augmentar ja que les informacions que tenen fins ara encara«no són precises». Sobre les causes del sinistre, ha dit que s'ha de veure si són «mecàniques o humanes». Ha afegit que ara «tot el Govern està en marxa»per donar la màxima«celeritat»al dispositiu forense i d'assistència psicològica per atendre els familiars. Puigdemont s'ha reunit amb alcaldes de la zona i ha agraït els missatges de suport que li han transmès el president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, i el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez.

Puigdemont s'ha desplaçat a Tortosa i ha expressat el seu condolper les víctimes de l'accident d'autocar a Freginals (Amposta), que ha costat la vida a catorze persones. Una xifra que podria variar en les pròximes hores, segons ha dit, ja que encara no han acabat els treballs de reconeixement dels equips d'emergències al lloc del sinistre.

Sobre les causes de l'accident, Puigdemont ha dit que encara està per veure si s'ha produït per causes «humanes o mecàniques»i si aquestes eren«evitables o inevitables».

El Govern ha posat en marxa a Tortosa un dispositiu per atendre els familiars de les víctimes, «que són de països molt diferents».

Puigdemont ha parlat aquest matí amb alcaldes de la zona i amb el rector de la UB, d'on procedien majoritàriament els estudiants.

tracking