Diari Més

Tragèdia a Freginals

Els familiars de les víctimes són dirigits al punt d'atenció a Tortosa

Van començar a arribar a l'aeroport del Prat i s'han habilitat espais a l'hotel Corona d'Aragó i al Parador Nacional tortosí

Pla general de la façana de l'hotel Corona de Tortosa amb efectius dels Mossos a la porta. Imatge del 20 de març de 2016

AP-7, mossos, façana, accident, hotel CoronaMarsal J.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els familiars de les víctimes de l'accident d'autobús ocorregut aquest diumenge a Freginals (Montsià) són dirigits cap al punt d'atenció que s'ha habilitat a Tortosa, una vegadavan començara arribar a l'aeroport del Prat, segons informa el departament d'Interior de la Generalitat.

Tant Protecció Civil com l'aeroport de Barcelona estan fent gestions per «poder facilitar el trasllat fins als centres hospitalaris o fins a Tortosa».

En aquesta ciutat del Baix Ebre s'han habilitat espais a l'Hotel Corona d'Aragó i al Parador Nacional, tant per a l'acollida de viatgers il·lesos o que ja han estat donats d'alta, com per als familiars dels afectats.

També s'han activat tots els recursos d'«atenció psicosocials»per a aquestes persones.

D'una altra banda, Creu Roja Catalunya ha gestionat el trasllat d'una vintena d'estudiants afectats, en un microbús, cap a Barcelona, amb atenció psicològica.

Pel que fa al trànsit, el Servei Català de Trànsit assenyala que des de les 20.00 hores ha quedat totalment oberta la calçada de la A-7 en sentit Barcelona, però, en sentit Castelló encara queda un carril tancat, la qual cosa que provoca retencions.

A partir de la pasadamitjanit, les banderes de totes les comissaries dels Mossos onejaran a mitja asta en senyal de dol per les víctimes.

tracking