Diari Més

Sant Carles de la Ràpita

Es troben armes i projectils de la Guerra Civil en una botiga de souvenirs de Sant Carles de la Ràpita

En total s'han intervingut una cinquantena d'articles, entre els quals hi ha dos bastons d'estoc, considerats armes prohibides

Es troben armes i projectils de la Guerra Civil a una botiga de souvenirs de Sant Carles de la Ràpita

Es troben armes i projectils de la Guerra Civil a una botiga de souvenirs de Sant Carles de la RàpitaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil de Tarragona va intervenirla setmana passada, en un comerç d'antiguitats i souvenirs de la localitat de Sant Carles de la Ràpita, diveros materials provinents de la Guerra Civil.

Davant la sospita de l'existència de comerç il·legal de material de guerraen algun establiment de souvenirs de la zona del Delta de l’Ebre, agents de la Intervenció d'Armes i Explosius i del Grup de Desactivació d'Explosius de la Guàrdia Civil, van realitzar inspeccions en diversos comerços de la localitat de Sant Carles de la Ràpita. En un d'aquests es vantrobardiversos objectes i armes antigues disposades per a la venda. Diversos dels articles que es trobaven a la venda, estan prohibits o restringits,segons la normativa vigent.

Durant la inspecció, tant als expositors del comerçcom al magatzem, van ser localitzades diferents armes i munició, entre elles 9 magranes de mà, 35 projectils de morter, 1 fusil antitanc,1 cartutx antiaeri, 3 beines de munició pesada, 1 fusell d'assalti 2 bastonsestoc, aquests últims considerats com a armes prohibides.

A la vista dels fets, es va requerir al titular de l'establimentperquè presentés la corresponent autorització per a la venda d'aquest tipus d'armes i munició, manifestant que no disposava d'autorització per a la seva comercialització.

Aquests fets van provocar que les armes i munició localitzades fossin intervingudes, quedant dipositades en la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil de Tarragona, procedint a formular denúncia al titular de l'establiment per una infracció greu tipificada en la Llei Orgànica 4/2015, sobre protecció de la seguretat ciutadana.

tracking