Diari Més

Successos

La Guàrdia Civil i la Policia Local detenen els atracadors d'una sucursal bancària de Vinaròs

Els atracadors eren de Deltebre, i la policia ha pogut recuperar els diners i telèfons mòbils robats

La Guàrdia Civil i la Policia Local detenen els atracadors d'una sucursal bancària de Vinaròs

La Guàrdia Civil i la Policia Local detenen els atracadors d'una sucursal bancària de VinaròsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaGuàrdia Civil ha detingut a dues persones de Deltebre com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació en una entitat bancària, detenció il·legal i tinença il·lícita d'armes. L'actuaciós'ha iniciatarran d'un avís a la Central d'Emergències 112, on s'informava que s'estava produint un robatori amb violència en una sucursal bancària de la localitat de Vinaròs. Dos autorshan accedita l'interior portant armes de foc, sostraientdiners en efectiu i diversos telèfons mòbils. Immediataments'handesplaçatal lloc diverses patrulles de la Guàrdia Civil i Policia Local, comprovant que al'entitats'hitrobaven un client i diversos treballadors. Els atracadors, en adonar-sede la presència policial, han utilitzatun dels treballadors del banc com a “escut humà” per fugir del lloc. Finalment, després de recórrer diversos metres, els guàrdies civilshan aconseguitque els assaltants deposessin la seva actitudsense que arribessin a produir-se danys personals. S'haprocedit a la detenciódels dos assaltants, dos homes de 47 i 50 anys d'edat, veïns de Deltebre (Tarragona) com a suposats autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació, detenció il·legal i tinença il·lícita d'armes.

Als detinguts els consten antecedents per fets de similars característiques, trobant-se de permís penitenciari al moment de cometre els fets.

S'ha aconseguit recuperar els efectes sostrets.

Aquest és el segon atracament que s'aconsegueix frustrar en el període de tres setmanes, on gràcies a la ràpida actuació de Guàrdia Civil també

es va saldar l'actuació amb la detenció de tres persones per un altre robatori en una entitat bancàriaala localitat de Nules.

tracking