Diari Més

Esport

El Velòdrom de Campclar, a l'Anella Mediterrània de Tarragona, es renovarà enguany

La reparació del paviment, desgastat pel pas del temps, tindrà un cost de 48.000 euros

Imatge d'arxiu de la reobertura del velòdrom el mes de febrer del 2020.

L'Ajuntament de Tarragona encarregarà la renovació del velòdrom aquest anyCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona encarregarà aquest mateix any la renovació del velòdrom de l'Anella Mediterrània. El pas del temps ha desgastat el paviment, motiu pel qual es destinaran 48.000 euros a l'execució d'un projecte ja està redactat i preparat per enviar a contractació. La finalitat és garantir la continuïtat de les activitats esportives.

El projecte planteja que, una vegada comenci la intervenció, el termini d'execució de les obres serà d'un mes i mig. La iniciativa inclou el subministrament, el transport i el muntatge del nou paviment de la zona destinada a la pista ciclista, que substituirà l'actual, amb una superfície aproximada de 2.280 metres quadrats.

«La millora del velòdrom és una altra de les actuacions incloses en el nostre objectiu de renovar i posar al dia les instal·lacions esportives municipals. Volem que tots aquests equipaments públics estiguin en les millors condicions per a la pràctica esportiva», expressa la consellera d'Esports en funcions, Mary López, qui, alhora, recorda que l'espai «va estar força anys tancat i sense manteniment».

Durant el temps d'inactivitat, el consistori va fer reformes a la zona de serveis, als vestidors, al magatzem, als lavabos i a la instal·lació elèctrica i d'aigua calenta sanitària. El febrer del 2020 va ser quan va tornar a obrir i, així, es va posar a disposició dels clubs ciclistes. El desembre d'aquell mateix any, l'espai va estrenar un patinòdrom per a patinadors. Des de la reobertura, les instal·lacions també han servit, en els darrers anys, per acollir diferents activitats, com classes de zumba.

tracking