Diari Més

Societat

Adjudiquen el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de Tarragona a Sacyr Social, SL

El contracte serà de més de 6 milions d'euros

Primer pla de les mans agafades d'una cuidadora i una persona gran amb dependència.

Adjudiquen el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) de Tarragona a Sacyr Social, SLACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona ha adjudicat el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) a l'empresa Sacyr Social, SL per un valor de 6.097.382,05 euros. D'aquesta manera, Sacyr, empresa que cotitza en borsa, serà l'encarregada d'oferir aquest servei municipal durant els dos pròxims anys, tot i que podrien acabar sent quatre, ja que existeix la possibilitat de pròrroga.

Sacyr ha guanyat al concurs públic de l'Institut de Serveis Socials a una altra gran empresa espanyola, OHL Servicios Ingesan, SA. Poc després de publicar-se l'anunci de licitació, la Xarxa Santa Tecla va decidir no presentar-s'hi perquè el pressupost li semblava «insuficient», tot i que ha estat l'encarregada del servei des de l'any 2008.

Tanmateix, els treballadors, en principi, seran subrogats. El SAD és un conjunt de recursos i accions adreçades a les persones que, per raó d'edat, dependència o discapacitat, tenen limitada la seva autonomia per realitzar activitats bàsiques de la vida diària, o bé perquè requereixen atenció permanent i a distància.

tracking