Diari Més

Barris

El vandalisme obliga a canviar el 'tiktokòdrom' de Sant Salvador per un rocòdrom

L'equipament havia quedat inservible a causa de les pintades i els diversos cops que havia patit

El 'tiktokòdrom' constistia en un gran mirall i una pista de ball, on els usuaris feien les seves gravacions per a les xarxes socials.

El vandalisme obliga a canviar el 'tiktokòdrom' de Sant Salvador per un rocòdromFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tiktokòdrom que es va instal·lar a la zona ludicoesportiva de Sant Salvador ha passat a millor vida. Aquest darrer cap de setmana, l'Ajuntament de Tarragona va decidir treure'l pel seu mal estat, provocat per actes incívics. Tot i que l'equipament comptava amb una planxa antivandalisme, igualment va ser objecte de pintades i de diversos cops, que van deixar-lo inservible. Un cop desinstal·lat el tiktokòdrom, el consistori comença a treballar per col·locar, en el mateix lloc on es trobava, un nou rocòdrom.

Així doncs, l'espai ideat perquè la joventut pogués fer gravacions per a la xarxa social TikTok ha durat poc més de cinc mesos des de la seva inauguració el passat mes de desembre. Aquest constava d'una pista de ball i un mur amb un gran mirall, el qual ha acabat abonyegat i embrutat per les pintades.

Davant això, l'Ajuntament ha decidit posar mà en l'assumpte i substituirà el tiktokòdrom per un nou rocòdrom, que tindrà dos metres d'alçada i disposarà d'un espai de sorra als seus peus. Des del consistori afirmen que, a banda d'aquesta actuació, també s'han reforçat les tanques de fusta de la zona ludicoesportiva i s'ha instal·lat una xarxa metàl·lica que servirà per evitar que les pilotes surtin a la carretera.

A més, s'han reparat, entre altres, la tanca que hi ha darrere d'una de les porteries i la font. El conseller de Territori en funcions, Xavier Puig, recorda que l'actual govern va fer «una aposta participada amb el barri per dissenyar aquest espai com a punt de trobada per a la gent de Sant Salvador de totes les edats». Puig afirma que deixen el Govern «amb aquestes millores encarrilades i confiem que els que vinguin segueixin aquest camí, d'escolta activa i d'invertir en allò que el barri necessita».

Tancar l'espai a la nit

L'Associació de Veïns de la Ciutat de Tarragona des de Sant Ramon i Sant Salvador va denunciar els actes de vandalisme que han obligat a treure el tiktokòdrom i demanen que es prenguin mesures per evitar-los en un futur. Fa un mes, l'agrupació veïnal ja va demanar que la nova zona lúdica i esportiva del barri, es tanqui a la nit per prevenir bretolades. Això implicaria delimitar tot l'espai amb tanques per poder bloquejar l'entrada un cop caigui el sol, com ja passa a altres parcs de la ciutat. Cal recordar que, el primer cap de setmana que es va obrir l'equipament al públic, la Guàrdia Urbana ja va denunciar dos menors per fer-hi pintades.

tracking