Diari Més

La Tarraco Arena acollirà la Gran Festa del Marisc, MarisGalicia

Del 9 al 18 de juny, els visitants podran degustar 40 tones de marisc i 15.000 ampolles d'albariño

Els visitants de la Gran Festa del Marisc podran participar al ritual del

La Tarraco Arena acollirà la Gran Festa del Marisc, MarisGaliciaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Tarraco Arena tornarà a acollir la Gran Festa del Marisc, MarisGalicia, del 9 al 18 de juny. L'antiga plaça de braus comptarà amb un gran menjador de 1.500 metres quadrats amb capacitat per a més de 1.000 persones, cuines, parades de venda i escenari per a la celebració del gran espectacle del Conxuro de la Queimada.

Durant l'esdeveniment MarisGalicia, s'oferiran 40 tones de marisc i 15.000 ampolles d'albariño. L'organització espera reunir 25.000 visitants fins al proper 18 de juny.

Un dels secrets de l'èxit de MarisGalicia és que tot el marisc arriba diàriament en camions-piscina, sense intermediaris, cosa que en garanteix la qualitat i uns preus molt econòmics. Des que va començar el seu camí el 2009, aquest esdeveniment ha recorregut les principals capitals del país: Madrid, Barcelona, València, Vitòria, Sevilla, Pamplona, Bilbao, Palma, Gijón, Santander, Sant Sebastià, Albacete...

Els visitants trobaran sis grans estands que inclouen fleca; un lloc d'arrossos; la pulperia; un bar amb vins i licors; i la zona de records.

Durant tot l'esdeveniment gastronòmic hi haurà música en viu de gaites i danses gallegues. Els dissabtes a la nit, a partir de les 23.30 hores, el públic podrà participar en el ritual i recitar el famós conxur que protegeix de maleficis i esperits estranys: «Búhos, lechuzas, sapos y brujas. Demonios, duendes y diablos... Cuando este brebaje baje por nuestras gargantas, quedaremos libres de los males de nuestra alma».

A l'espai exterior, es podran veure 40 grans fotografies sobre turisme, la cultura i els productes d'aquesta terra.

Novetat

En aquesta edició s'estrena un sistema de comandes per recollir a la Tarraco Arena. Les comandes es poden fer a través de la pàgina web www.marisgalicia.es. Allà hi haurà un taulell ràpid de lliurament de comandes.

L'horari de MarisGalicia serà de dilluns a dissabte de 13.00 a 16.30 i de 20.00 a 23.00 i els diumenges de 13.00 a 16.30 hores.

tracking