Diari Més

Equipaments

Comencen les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Els treballs es fan per resoldre els problemes causats per les filtracions d'aigua

Les obres de

Comencen les obres de la coberta de la comissaria de la Guàrdia Urbana de TarragonaAjuntament Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha engegat aquesta setmana els treballs d'impermeabilització de les cobertes de la comissaria de la Guàrdia Urbana. Les obres es van adjudicar aquest mes de maig a l'empresa Robersa Impermeabilitzacions SL. i tindran un cost de gairebé 85.000 euros.

El motiu d'aquesta obra és l'eliminació dels problemes causats per les filtracions d'aigua existents i suposarà la renovació d'aquelles parts de la coberta que presenten problemes d'estanquitat per tal de millorar-ne la impermeabilització.

La intervenció preveu la retirada de la grava i de l'aïllament antic, així com la neteja i sanejat de la superfície. Un cop fet això, es renovarà la impermeabilització existent. Es preveu una durada màxima de dos mesos. La realització d'aquestes tasques no afecten al funcionament ni a la seguretat del personal de la comissaria.

Posteriorment a aquests treballs, en un nou contracte, es durà a terme la reparació dels danys causats per les filtracions d'aigua a l'interior de l'edifici.

tracking