Diari Més

Una quinzena d'alumnes de Tarragona viatgen d'intercanvi a Voiron i ofereixen tres concerts

L'alumnat de l'escola Els Àngels va oferir tres concerts i assajos conjunts amb els nens i nenes del conservatori francès

Imatge del concert ofert pels alumnes tarragonins a Voiron (França).

Una quinzena d'alumnes de Tarragona viatgen d'intercanvi a Voiron i ofereixen dos concertsAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una quinzena de nens i nenes de tercer curs d'educació primària de l'escola Els Àngels, alumnes de violí i violoncel pel projecte de cordes de l'Escola Municipal de Música de Tarragona, s'han convertit en els protagonistes musicals de la ciutat de Vorion.

Aquesta quinzena d'alumnes van visitar la setmana passada la ciutat francesa en el marc de la segona part de l'intercanvi d'alumnes entre centres escolars que fan activitats amb el conservatori de Voiron i l'Escola Municipal de Música de Tarragona. El passat mes de febrer, van ser els alumnes francesos els que van visitar Tarragona en el marc d'aquest projecte de música comunitària.

En el transcurs de la seva estada, l'alumnat tarragoní va oferir dos concerts a diferents escoles de la ciutat i un altre al teatre Le Grand Angle en el marc del festival Tous créateurs que celebrava la ciutat de Voiron. Entre altres activitats, els nens i nenes de l'escola Els Ángels també van participar en assajos conjunts amb el Golden Brass de l'escola Jules Ferry i van ser rebuts oficialment per l'Ajuntament de Voiron.

Aquesta és la segona vegada que l'alumnat de l'escola Els Àngels viatja a França en el marc d'aquest projecte d'intercanvi impulsat per l'Escola Municipal de Música de Tarragona i el conservatori de Voiron. L'alumnat francès també ha visitat Tarragona en dues ocasions i la intenció és que la música continuï unint l'alumnat d'aquestes dues ciutats els pròxims anys.

tracking